Şef Ulaş Durmaz

Ayvalık’ta büyük sofraların etrafında özümsediğim lezzetleri, küçük yaşlardan itibaren profesyonel olarak öğrenmek için yaklaşık 15 yaşında mutfağa adım attım. 
 
Her zaman iyi malzeme ile el lezzetine inandım ve pişirdiğim yemekleri özünden koparmadan, geleneğine bağlı ama bir o kadar da farklı, nasıl yemeyi seviyorsam, bazen en saf haliyle bazen de literatüre hiç uymayan şekillerde tabağa koydum.
 
The Red Balloon mutfağında da mevsimselliği ve sürdürülebilirliği ilke edindik ve malzemenin en iyisini bularak sizlere Kuzey Ege ve Akdeniz Mutfaklarını, sahip olduğumuz “Yeni Mutfak” anlayışıyla, sunuyoruz.
 
Hem evinizde kadar rahat hem de benzersiz bir deneyim. 🎈
 
Şef Ulaş Durmaz